Mensen helpen, daar draait het om voor mij.

Of ik nu iemand help te ontspannen of balans te vinden bij de Yogapraktijk of dat ik iemand help met een allergie of intolerantie bij Pentacoaching.

Na een jarenlange zoektocht naar het samenspel tussen lichaam en geest, ben ik in 1994 begonnen als hatha-yogadocent. Gemiddeld heb ik wekelijks ongeveer 15 yogagroepen en daaruit put ik veel voldoening. Mijn lerarenopleiding heb ik gevolgd bij Yoga opleiding Limburg. Yogadocenten die een grote inspiratiebron voor me zijn en bij wie ik heel veel heb geleerd zijn: Lucie Dirksmeier Marijke Ludwig, Rita Gras, Mieke de Bock, Miriam Wapenaar, Rita Beintema.

Tijdens bijscholingen voor mijn werk als yogadocente raakte ik steeds weer gefascineerd door onderwerpen op het gebied van lichaam en geest. Sinds een aantal jaren ben ik Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut en als zodanig aangesloten bij beroepsvereniging VBAG

Ik kan het niet laten om jaarlijks de nodige cursussen en trainingen op dit vlak te blijven volgen en steeds weer nieuwe methodes en inzichten te ontdekken. Vooral de integratie van al die technieken en inzichten op de mens als geheel, vormen op dit moment de grootste uitdaging voor mij. Het is dan ook al jaren een droom van mij om al mijn middelen in te zetten om mensen te helpen, en zowel groepen als individuen te coachen.